Buiten is het 2 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.359 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 21-jarige vrouw uit Helmond raakte zaterdagnacht gewond omdat de dronken 20-jarige bestuurder op een andere personenauto knalde. Die aanrijding vond plaats op een kruising in Oss rond 3 uur ‘s nachts. Daarbij raakte nog 3 personen gewond.
Een 67-jarige man uit Oss reed, met een aanhanger. Bij hem zaten 2 andere mannen in de wagen. De 20-jarige man uit Oss reed met 4 mensen bij hem in de auto. Op de kruising ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. De aanhanger raakte los en belandde ondersteboven op de middenberm van de weg. De andere personenwagen met daarin de Helmondse sloeg over de kop en kwam omgekeerd op een fietspad terecht (21 foto’s).
Er raakte 4 mensen gewond: de 67-jarige man, een 21-jarige man, een 17-jarige meisje (alle 3 uit Oss) en de 21-jarige Helmondse. Zij werden naar het ziekenhuis vervoerd. Het Helmondse slachtoffer liep een gebroken sleutelbeen en gebroken bekken op. De andere 3 kwamen er met wat kneuzingen en schrammen vanaf.
Uit een blaastest bleek dat de 20-jarige bestuurder uit Oss (die niet gewond was geraakt) gedronken had. Hij is daarop aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Uit dat onderzoek bleek dat de Ossenaar te veel had gedronken en mogelijk ook drugs had gebruikt. Naar aanleiding daarvan moest hij zijn rijbewijs inleveren. De politie heeft een rapport opgemaakt dat naar het Openbaar Ministerie is gestuurd. Daar wordt bekeken of er een strafrechtelijke vervolging komt.

1 reactie:

dat rijbewijs moet nooit meer terug.

met drank en drug dat is niet goed te maken ,

met n verbaal of werk straf .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *