Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.315 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vanmiddag zijn 3 verdachten in Velp  aangehouden na een diefstal uit een schuur aan Heeswijk-Dinther.
Vannacht werd ingebroken in een schuur in Heeswijk-Dinther. Hierbij werd onder meer een zitgrasmaaier en ander tuingereedschap gestolen. Er werd een kenteken genoteerd van een busje dat mogelijk bij de overval was betrokken.
Vanmiddag stonden politiemensen bij een ongeval in Velp. Rond 12 uur was daar een aanrijding gebeurd tussen een auto en 2 fietsertjes die lichtgewond raakten. In de file daarachter ontstond er nog een materiële aanrijding tussen 2 auto’s.
In de file die ontstond achter het ongeval, zag de politie een busje met een bekend kenteken. Toen zij gingen kijken, zagen ze de zitmaaier nog in het busje staan. Het trio in het busje werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De verdachten zijn een 46-jarige man uit Helmond, een 32-jarige man uit Uden en een 51-jarige man uit Sint Anthonis.

2 reacties:

Was een goede vangst, jammer voor de heren die kennelijk een grote klus ver buiten eigen regio hadden te doen.
Helmond, Uden en Sint Anthonis samen in een busje naar Velp of all places !

Beantwoorden

Heel oplettend geweest

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *