Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.610 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vannacht rond 04.50 uur op de Alleenhouderstraat in Tilburg een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden omdat hij zijn vriendin op de Spoorlaan mishandeld zou hebben.
Het slachtoffer, een 29-jarige vrouw uit Helmond deed aangifte. Ze vertelde dat ze met haar vriend, zijn neef en haar nichtje uitging in Tilburg. Haar vriend werd tijdens het stappen boos op haar en reageerde erg jaloers. Ze verliet daarom samen met haar nichtje de horecazaak en liep met haar richting station. Daar kwam plotseling haar vriend en zijn neef met de auto aangereden. Hij stapte uit en sloeg haar meerdere keren op haar gezicht. Hij eiste dat ze in de auto stapte. Haar nichtje moest rijden. Tijdens de rit werd de auto door de politie op de Alleenhouderstraat aan de kant gezet. Nadat het verhaal duidelijk werd, is de verdachte aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *