Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie heeft vannacht rond 02.45 uur 2 Helmonders aangehouden kort na een poging tot inbraak in een woning in Beuningen (bij Nijmegen). Een omwonende was zeer oplettend en belde direct de politie.
Deze getuige belde de politie omdat er 3 mannen zich verdacht gedroegen en er glasgerinkel te horen was. Het trio stapte vervolgens in hun auto en reden weg. Toen ze een politievoertuig zagen, stapten 2 van hen uit. Toen de politieagenten hen aanspraken, zetten beiden het op een lopen. Na een achtervolging te voet kon een 20-jarige man uit Helmond worden aangehouden. Hij had zich in een bovengrondse rioolbuis verstopt. “De voeten staken er uit, dus deze kon eenvoudig worden gevonden en ingerekend” aldus de politie. Ook de 21-jarige bestuurder uit Helmond kon worden aangehouden.
Een derde betrokkene is er vandoor; de politie doet onderzoek.

1 reactie:

Hahahah net een slechte film

Beantwoorden
Stefan van den Heuvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *