Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.327 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

In een onderzoek naar drugshandel hield de Koninklijke Marechaussee gisterochtend 2 militairen aan op de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda. Het gaat om een 21-jarige Helmonder en een 19-jarige inwoner van Haarlem. Rechercheurs van de Marechaussee startten eind februari een onderzoek na een incident in een uitgaansgelegenheid in Breda. Daar probeerde een militair vals geld uit te geven.
Hierop volgde de aanhouding van 3 militairen op verdenking van het voorhanden hebben van valse bankbiljetten. Dat trio bestond uit het eerder genoemd duo en een 18-jarige inwoner van Middelburg. In het onderzoek dat volgde kwam naar voren dat het duo zich vermoedelijk bezig hielden met handel in drugs en wellicht harddrugs. Daarop zijn zij nogmaals aangehouden en vond een doorzoeking plaats op hun legeringskamers op de academie. Tijdens de doorzoeking werden verschillende telefoons en goederen in beslag genomen. De recherche van de Marechaussee doet verder onderzoek onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland.

5 reacties:

en hun moeten ons beschermen .. 🙁 de gevangenis in .. 🙁

Beantwoorden

Kijk ik niet van op.

Beantwoorden

Niks meer als iemand anders gooi hem in de cel

Beantwoorden

Wat een flapdrol

Beantwoorden

Ik heb van horen zeggen dat het schering en inslag is daar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *