Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
24reacties

De 41-jarige Natasja Holzken-Cuijnen wordt vermist. Vermoedelijk is zij is na 01.00 uur vannacht in verwarde depressieve toestand vertrokken vanuit haar woning in Brandevoort. Zij rijdt in een rode Opel Corsa met het kenteken SR-JZ-09. Deze vermissing werd vanochtend om 07.45 uur gemeld door de politie. Als je meer weet, bel de politie op 0900-8844.
In verband met een andere vermissing is de politie sinds gisteravond om 18.24 uur ook op zoek naar een blauwe Volkswagen Polo. De auto heeft het kenteken 48-SVK-1 en is mogelijk voorzien van een lesbord. Heb je hierover tips, bel dan naar 112.

Update:
Natasja is overleden. Lees meer in de reacties hieronder.

24 reacties:

“Hartelijk dank voor het delen van het bericht en het uitkijken naar haar en de auto. De auto en de vrouw zijn gevonden.” Dat laat de Helmondse politie zojuist via haar Facebook-pagina weten.

Beantwoorden

Als je het bericht leest, denk ik dat het niet goed zit?

Beantwoorden

De vermiste Natasja Holzken is overleden
De politie heeft donderdagochtend in en rond het kanaal aan de Burgemeester Termeerstraat in Mierlo onderzoek verricht nadat daar rond 8.30 uur een auto werd aangetroffen met daarin een vrouw.
Het bleek te gaan om een 41-jarige vrouw uit Helmond, die kort daarvoor als vermist was opgegeven. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en is daar korte tijd later overleden. De politie heeft geen aanwijzingen gevonden voor een misdrijf en sluit niet uit dat de vrouw zelf een einde aan haar leven heeft willen maken.

Beantwoorden

Wij wensen haar familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
Natas, tot ooit.

Beantwoorden

niet te geloven steeds meer mensen zoeken deze uitweg regering word eens wakker ja veel sterkte allemaal

Beantwoorden

@diny v gerwen op donderdag 13 februari 2014 om 12:41:

Wat heeft in godsnaam de regering hier nu weer mee te maken? Wat een vreemde opmerking…

Verder natuurlijk zeer triest nieuws, sterkte aan de nabestaanden!

Beantwoorden

@Buurman op donderdag 13 februari 2014 om 13:07:

Ja daar dacht ik ook meteen aan, wie weet horen we het nog?

Verder sterkte voor de familie! alle nabestaanden.

Beantwoorden

@diny v gerwen Zinds de crisis zijn er meer mensen die een uitweg zoeken uit hun nare sytuatie en kiezen dan voor de oplossing om uit het leven te stappen dus deze opmerking is niet zo gek.

Beantwoorden

Condoleances aan de familie. Het is niet gemakkelijk om een familielid te hebben in die toestand en nog erger om haar te moeten verliezen. Hopelijk heeft ze nu dan rust gevonden. Sterkte.

Beantwoorden

@joke op donderdag 13 februari 2014 om 14:23:

1) Dus onze regering is schuld aan een wereldwijde crisis? Onzin.
2) Je weet totaal niet zeker of het ten eerste daadwerkelijk zelfmoord is en ten tweede wat de werkelijke aanleiding daar voor zou zijn.

Opmerking die kant nog wal raakt dus, daar waar slechts medeleven gepast is.

Beantwoorden

Iedereen vindt dit bericht erg.

Ik kan me wel vinden in de reactie van Hein. Al ben ik geen voorstander van deze regering.

Maar misschien is een discussie hierover, hier misplaatst.

Sterkte !

Beantwoorden

@joke op donderdag 13 februari 2014 om 14:23:

Ik begrijp dat je niet breder kunt kijken of objectief beoordelen. Als je dit 1 op 1 kunt verklaren, zonder geen enkele informatie, ben je wel vreselijk bijdehand of niet echt bijster slim. Maar ja dit komt natuurlijk ook door de regering.

Beantwoorden

Het is gissen naar wat er gebeurt is. Dat is ook niet onze zaak. Fijn dat veel mensen mee willen kijken naar vermiste personen maar daarmee houdt onze taak op.

Heel veel sterkte voor haar partner, haar kinderen en alle mensen voor wie ze heel dierbaar was.

Beantwoorden

Ik vind het ronduit smakeloos om hier naam, toenaam en een foto (van facebook!) te plaatsen. Op de foto staan nog wel haar kinderen! Later zijn die onherkenbaar gemaakt.
Uit piëteit met de familie ben ik van mening, dat hier veel zorgvuldiger mee om moet worden gegaan.

Beantwoorden

@Ditta op vrijdag 14 februari 2014 om 09:52:

Het ging in eerste instantie om een vermissing en dan is het standaard (en ook logisch) om een volledig signalement af te geven, dus met naam en foto’s. Is verder geen andere gang van zaken dan op andere sites. Hoe schaadt dit de familie dan?

Beantwoorden

@Ditta op vrijdag 14 februari 2014 om 09:52:

Graag reageren wij hierop: haar naam en foto zoals wij die gisteren om 09.09 uur plaatsten, is afkomstig van de politie. Wij hebben aan die foto niets veranderd.

Beantwoorden

De tweet die de politie uitgaf, bevatte geen uitvoerige info noch is er op de site van de politie Helmond sprake van persoonsgegevens anders dan het kenteken van de auto en het feit dat de vermiste persoon uit Brandevoort kwam. Ook de facebook pagina van de politie Helmond doet hiervan geen melding evenmin als het Eindhovens Dagblad.

En ik begrijp wederom niet, Hein, dat u niet begrijpt hoe de familie zich in deze situatie moet voelen. Een beetje empathie zou hier op zijn plaats zijn.

Maar goed, dit is mijn mening. U hebt het recht op de uwe.

Beantwoorden

@Ditta op vrijdag 14 februari 2014 om 11:31:

De persoonsgegevens hebben wel op de Facebookpagina van de politie gestaan.
Het beleid van de politie is echter dat zodra een vermist persoon terecht/gevonden is, dat dan het bericht van Facebook wordt gehaald en wordt vervangen door een bericht waar geen persoonsgegevens in staan.

Beantwoorden

Vreselijk nieuws voor de familie. Hier schieten woorden gewoon te kort.
Iedereen die betroffen is heel veel kracht en sterkte.

Beantwoorden

Rust zacht…

Beantwoorden

Hier zijn geen woorden voor……..heel veel sterkte, steun en kracht voor de nabestaanden van Natasja.

Beantwoorden

Beste Natasja,

Ik heb nooit persoonlijk contact met je gehad,toch ken ik je van gezicht… je bent de mama van leeftijdgenootjes van onze kids.Wat moet je wanhopig geweest zijn….

Enkele weken geleden kwam ik je nog tegen met je man,aan de wandel bij het Eindhovenskanaal…Kzag dat je ziek was,maar dit had ik nooit gedacht…Afgelopen vrijdag kwam onze dochter thuis met dit verschrikkelijke verhaal,het laat me niet los…
Heel veel sterkte voor echtgenoot,kinderen,ouders,familie en vrienden..
In gedachten ben ik bij jullie…Natasja , Rust Zacht……

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *