Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Nadat Anja Cox-Maas eerder al bij de laatste 6 voor de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2016’ zat, zit de Helmondse nu bij de laatste 3. Haar presentatie afgelopen vrijdag voor de vakjury viel in de smaak waardoor ze de finale bereikte. Op donderdag 21 april (nationale secretaressedag) hoort ze aan het eind van de middag of ze de titel won.
De 48-jarige secretaresse werkt sinds een aantal jaar als directie assistente bij Croon Elektrotechniek in Eindhoven. Daarvoor werkte ze op het EDAH-hoofdkantoor in Helmond.
“Omdat ik dit werk al bijna 30 jaar doe met nog net zoveel passie en gedrevenheid als toen ik begon. Door, net als een topatleet, mezelf te blijven trainen en ontwikkelen. Open te staan voor nieuwe uitdagingen. Kansen aan te grijpen. Initiatief te tonen. En bovenal: door de samenwerking en het vertrouwen van alle mensen om mij heen waardoor ik veel energie krijg en wil blijven presteren!” Dat schrijft ze op haar persoonlijk ‘campagne-stempagina’ in antwoord op de vraag wat haar tot een topatleet in het secretaressevak maakt.
De 3 finalisten voeren nu een persoonlijk campagne om zo veel mogelijk publieksstemmen te winnen. Donderdag 21 april besluiten de jury en het publiek wie de de de 31ste titel ‘Secretaresse van het Jaar’ in het Amsterdamse Olympisch Stadion in ontvangst mag nemen. De combinatie van jurering, campagnevoering én stemmen via de website, leidt tot de uiteindelijke winnaar. Qua publieksstemmen leidt Anja Cox op het moment dat we dit schrijven. Zij kreeg al 126 stemmen, haar 2 concurrenten hebben 103 en 31 stemmen.
Als ze op secretaressedag wint, wint ze behalve de eer onder meer ook een 3-daagse stedentrip naar Budapest, diverse cadeaupakketten en een opleiding bij Schoevers ter waarde van 2500 euro.

In de reacties hieronder updates.

13 reacties:

Stem 184 is binnen bij Manpower. Succes Anja!

Beantwoorden

Leuke frisse look dus mijn stem heeft ze ook

Beantwoorden

Kleine moeite, dus bij deze ook mijn stem.

Beantwoorden

Ongelofelijk wat gaat dat hard, nu heeft ze al 521 stemmen. Ben benieuwd of de andere finalisten ook zo hard stijgen.

Beantwoorden

Tussenstand: Bijna de helft van de internetstemmen naar Anja
Anja Cox kreeg tot op dit moment 48% van de 1840 uitgebrachte stemmen. Zij kreeg 885 stemmen, de 2 andere finalisten (Marelva Rodrigues en Chantal Voogel) wisten er respectievelijk 771 en 184 te scoren.
Bij het bepalen wie donderdagmiddag uiteindelijk ‘Secretaresse van het Jaar 2016’ wordt, tellen de stemmen via de website voor 25% mee. Het oordeel van de jury weegt voor 50% mee en een stemming donderdagmiddag in de zaal voor het resterende kwart.
Tot donderdag 12 uur kun je volgens Anja nog op haar stemmen.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 19 april 2016 om 21:30:

Dank je wel iedereen voor het stemmen. Super!!! Ben heel benieuwd hoe het donderdag gaat!

Beantwoorden

Update:
Anja Cox is de ‘Secretaresse van het Jaar 2016’
Anja Cox is zojuist gekozen tot de ‘Secretaresse van het Jaar 2016’.
Bij de tussenstand vanochtend om 9 uur had ze 958 internetstemmen. Dat was 49,1% van de 1943 uitgebrachte stemmen. Dadelijk om 18.00 uur is zij live te horen bij De Coen en Sander Show op Radio 538.
Chantal Voogel en Marelva Rodrigues, de 2 andere finalisten, werden respectievelijk 2 en 3.

Beantwoorden

Leuk, Proficiat!

Beantwoorden

proficiat

Beantwoorden

Proficiat.

Beantwoorden

Wat leuk! Gefeliciteerd!

Beantwoorden

Update:
Anja blijkt van zowel de vakjury als de publieksjury het beste oordeel te hebben gekregen, zo laat de organisatie in het persbericht weten.
De jury omschrijft haar als vitaal gepassioneerd. “Ze is trots op het vak en op haar collega’s, en eigenlijk dekt het begrip secretaresse de lading niet meer”, aldus Judith Hanck, juryvoorzitter van de verkiezing. “Anja heeft heel bewust voor dit vak gekozen en baseert haar rol op een aantal waarden: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Ze is heel authentiek en leeft haar passie. Ze verdient de titel.”

Beantwoorden

Proficiat en terechte winnaar want als ik die 2 andere kandidaten in spijkerbroek en trainingsbroek zie; was er voor mij maar een “echt vrouwelijke winnaar” mogelijk.
Geniet ervan Anja en wellicht eens tot ziens ergens bij een happening.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *