Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.743 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

De AD Oliebollentest 2016 is nog niet bekend gemaakt, maar de Helmondsche Gebakkroam weet het al: met het rapportcijfer 7 staan zij op plek 47 in die ranglijst. “Wij zijn uiteraard erg blij met het behaalde resultaat” meldt Patrick van Hout van deze gebakskraam die al vele jaren op de hoek staat van de Markt met de Veestraat. Vorige maand bekroonde het Nederlands Bakkerij Centrum hun oliebollen met goud.
Het is de 24ste keer dat het AD op zoek ging naar de beste oliebollen van Nederland. Wie daarin hoog scoort, heeft lange rijen klanten. Wij kregen nergens teruggevonden welke Helmondse oliebollen al ooit in die AD-lijst stonden. Weet jij wel wie uit Helmond in welk jaar in die lijst stond, laat het hieronder in een reactie even weten (indien mogelijk met een linkje daarbij).

In de reacties staat een update.

7 reacties:

Goed gewerkt ze zijn ook altijd heerlijk.
Ga zo door.

Beantwoorden

Die van het AD weten er gin zak vanaf, iedereen weet dat de bollen van van Hout
Nummer 1 zijn…….TOCH ????

Beantwoorden

Gefeliciteerd familie van Hout. Jullie oliebollen zijn ook de lekkerste van Helmond en omstreken.

Beantwoorden

Heerlijk die bolletjes van Van Hout. Voor mij zijn ze goud! Super prestatie van de beste oliebollen bakker van Helmond.

Beantwoorden

Update:
Voor de AD Oliebollentest 2016 nam de landelijke krant de oliebollen van 160 kraampjes en bakkers in heel Nederland onder de loep. Er werd 1 Helmonds verkooppunt beoordeeld.
De Helmondsche Gebakkroam Van Hout kwam met de gescoorde 7 in de categorie (ruim) voldoende. Vandaag werd het oordeel in woorden bekend gemaakt na de uitgebreide test:

Op het oog een wat mindere oliebol, maar de smaak valt alleszins mee. Gedachteloos weghappertje waar goed mee te leven valt. Vulling kan wel wat beter worden verdeeld.

Beantwoorden

Is gewoon een Rotterdams onderonsje als je kijkt hoeveel verkooppunten zew daar testen en in Helmond maar ééntje.

Beantwoorden

Ja Corrie en als je de link bekijkt is het bijna alleen maar groen in RotjeKnor, alsof die daar verstand van hebben, WIJ zijn BRAINport van Nederland en niet die losers uit de randstad

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *