Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.082 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie heeft gisteren bij de afrit Nederweert op de A2, 3 personen aangehouden die verdacht worden van vernieling en poging tot ladingdiefstal. De verdachten hebben vermoedelijk bij 16 vrachtwagens gaten in de dekzeilen gesneden om te kijken welke lading de vrachtwagens vervoerden met het doel voor hen interessante lading te stelen.
Tegen 02.00 uur kreeg de meldkamer van de Eenheid Limburg van een vrachtwagenchauffeur de melding dat enkele personen zich verdacht ophielden tussen de vrachtwagens op de parkeerplaats Meiberg bij Nederweert. Agenten van die eenheid gingen ter plaatse en zagen hoe 2 personen over een hek klommen en vluchtten. De agenten zagen even later een auto wegrijden in noordelijke richting. Gewaarschuwde medewerkers van de Dienst Infrastructuur zagen later de bewuste auto rijden en gaven de bestuurder een stopteken.
In de auto trof de politie 3 personen aan. Een 33-jarige vrouw uit Helmond, een 34-jarige man uit Eindhoven en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De kleding en het schoeisel van de mannen waren doornat en met modder ernstig bevuild. In de auto werd ook een stanleymes aangetroffen. Het trio werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.
Op de parkeerplaats Meiberg en de tegenovergelegen parkeerplaats Roevenpeel nam de politie vervolgens 16 aangiften op van chauffeurs waarbij de dekzeilen die nacht met een scherp voorwerp waren opengesneden. Nergens was iets weggenomen. De Landelijke Eenheid stelt een nader onderzoek in.

1 reactie:

Wat? Jatten doen Helmonders, en zeker vrouwen, toch niet.
Meestal is het toch van een vrachtwagen gevallene lading?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *