Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft na de vertoning van foto’s van relschoppers rondom PSV – Ajax in het opsporingsprogramma Bureau Brabant resultaat geboekt. Een man uit Helmond meldde zichzelf op het politiebureau en werd verhoord. Hij mag niet meer naar voetbalwedstrijden van PSV.
Er kwamen 20 tips binnen. Naar aanleiding van deze tips werden een 19-jarige man uit Valkenswaard en een 29-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor openlijke geweldpleging.
De verdachten van de rellen rondom PSV – Ajax op zondag 1 maart en alle andere mensen die de komende weken tijdens voetbalwedstrijden ongeregeldheden veroorzaken krijgen een verbod om bij het mogelijke kampioensfeest van PSV aanwezig te zijn, daarnaast zullen zij ook een stadionverbod krijgen.
De politie verwacht de komende tijd meer aanhoudingen te doen. Op maandag 13 april zullen in Bureau Brabant 6 nieuwe afbeeldingen van relschoppers getoond worden. De politie hoopt hiermee de identiteit van andere relschoppers te achterhalen. Mogelijke verdachten kunnen zich voor 13 april bij de politie melden om te voorkomen dat beelden openbaar worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *