Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De politie is een onderzoek begonnen nadat gisteravond in Maren-Kessel (gemeente Oss) meerdere gestolen auto’s werden gevonden in een loods. Daarbij werd een 25-jarige Helmondse Rus aangehouden.
Even daarvoor was informatie binnengekomen dat vanuit Den Bosch een gestolen auto reed in de richting van Maren-Kessel. Bij een loods aan de Provincialeweg in die plaats was de auto vervolgens geparkeerd. Voor de politie reden om de loods binnen te vallen voor nader onderzoek.
In het pand werden daarop 6 andere gestolen auto’s gevonden, net als een grote hoeveelheid auto-onderdelen. Een vrouw die op het adres aanwezig was, werd niet aangehouden maar wel door agenten ondervraagd.
Kort daarop kwam bij de politie nieuwe informatie binnen over een ander gestolen voertuig dat vanuit Den Bosch onderweg was naar een toen nog onbekende plek. Agenten kregen zicht op de auto en lieten de bestuurder stoppen in Maren-Kessel. Deze 25-jarige Rus uit Helmond werd vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie onderzoekt of de zaken met elkaar in verband staan en sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.

In de reacties hieronder staat een update.

6 reacties:

Helmondse Rus???? het moet echt niet gekker worden. Dit zijn toch gewoon Oostblok criminelen. Heeft niets met een Helmonder te maken!

Beantwoorden

Update
Deel van de door de politie teruggevonden gestolen auto’s:

Beantwoorden

Sorry, dat ik me ermee bemoei, maar was er maar weer een “IJzeren Gordijn”, dan hadden we nu niet zo’n last van al dat criminele gespuis uit al die voormalige Oostbloklanden.

Beantwoorden

..een Helmonde Rus? Nog nooit van gehoord :0

Beantwoorden

@ punt-uit Is zeker een reincarnatie van Kohl en Merkel samen.

Goede alerte reactie van de politie trouwens

Beantwoorden

Bart, ik wist niet dat Merkel dood was? Kohl wel!!
Heb ik ongelijk dan over dat “IJzeren Gordijn”? Tja, zoals zo velen, die oogkleppen voor hebben…….

Overigens: Reïncarnatie (Latijn: caro = “vlees”; re=opnieuw, “wedervleeswording”, Grieks metempsychôsis, “opnieuw bezield”, vandaar “zielsverhuizing”) is de religieuze of filosofische opvatting dat het niet-lichamelijke deel van een levend wezen (de ziel of de geest) na de dood niet verdwijnt maar opnieuw in een ander levend wezen geboren wordt. Op Internet kun je hier van alles over lezen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *