Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.813 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een vrachtwagenchauffeur uit Helmond is vandaag omgekomen, toen hij in het Duitse Alpen een huis ramde. Dat meldden Duitse media (met 2 foto’s).
De 46-jarige Helmonder reed met een Van den Broek Logistics-vrachtwagen om 12.55 uur door het plaatsje, niet ver over de grens bij Venlo. Daarbij kwam hij naast de weg terecht en ramde een woonhuis. Hoe dat kon gebeuren, is niet bekend. De man overleed ter plaatse. Er wordt ook rekening mee gehouden dat hij, voordat hij van de weg raakte, al dood was door bijvoorbeeld een hartaanval. Daarom wordt er nog lijkschouwing gedaan.
Het huis is door de crash van de 40-tonner onbewoonbaar geworden en staat op instorten. De bewoners van het huis zijn niet gewond. Kort voor het ongeval, was de aanwezige bewoner nog in de woonkamer om de luxaflex omlaag te laten, de rest van het gezin was bij een begrafenis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *