Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een 49-jarige Helmonder is vrijdagavond door de politie aangehouden voor winkeldiefstal. Hij stal 12 USB-sticks en een fietsslot (totale waarde ongeveer 200 euro) bij de HEMA in Sint-Oedenrode (gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch).
Winkelpersoneel van de HEMA betrapte hem en eenmaal buitengekomen werd er over en weer wat geduwd en getrokken. Daarbij scheurde zijn plastic tras en vielen de zojuist gestolen artikelen op straat. Zonder de buit wist de winkeldief op een fiets te ontkomen.
Maar in een andere winkel werd hij kort daarna herkend door getuigen. Zij informeerden de politie die hem aanhielden. De Helmonder (geen onbekende van de politie) werd meegenomen naar het politiebureau, kreeg een proces-verbaal en werd heengezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *