Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Roy Hendriksen wordt de nieuwe hoofdtrainer van Helmond Sport. Hij is dus de opvolger van Jan van Dijk wiens aflopende contract niet wordt verlengd.
“Het zat er al even aan te komen, maar we kunnen het nieuws nu wereldkundig maken. Roy tekent een contract voor 2 seizoenen” aldus Mario Captein, directeur van Helmond Sport. “Door zijn aanstelling kunnen we samen met de scouting gaan werken aan de spelersgroep voor volgend seizoen.”
Hendriksen was van 2002 tot 2007 speler bij Helmond Sport waarvan het laatste seizoen ook als assistent-trainer. Na een periode als assistent-trainer bij RKC Waalwijk, NEC en Brentford, keert hij nu terug als hoofdtrainer bij de nummer 10 van de Jupiler League.
“Helmond Sport heeft bij mij altijd een speciaal plekje ingenomen. Ik ben blij dat ik hier als hoofdtrainer aan de slag kan gaan. Eerder ben ik in een succesvolle periode speler geweest bij Helmond Sport”, vertelt de 47-jarige Roy Hendriksen. “Als hoofdtrainer ga ik er alles aan doen om wederom succes te boeken met deze mooie club.” Sinds vorig jaar mag hij die functie bekleden omdat hij slaagde voor de cursus Coach Betaald Voetbal.
Remond Strijbosch zal de rechterhand van Hendriksen worden en dus ook het komende seizoen assistent-trainer van het eerste zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *