Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.971 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Een 18-jarige Helmondse liep gistermiddag een hersenschudding op bij het ‘zwientietikken’ op het Dicky Woodstock Popfestival. Geblinddoekte deelnemers moeten daarbij in de modder een loslopend varken aantikken.
De Helmondse met een blinddoek voor haar ogen viel met haar hoofd tegen een dranghek langs de modderbaan. Ze moest naar het ziekenhuis en daar bleek ze een lichte hersenschudding te hebben opgelopen. Het zwientietikken is na dit incident gestaakt. De rest van het festivalprogramma ging wel gewoon door.
Zwientiestikken is 1 van de activiteiten op het Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold (Overijssel). Dit driedaagse plattelandsfeest, met optredens van onder meer Kim Wilde, Normaal en George Baker, werd dit jaar door zo’n 20.000 mensen bezocht.

3 reacties:

die had dus een tik van een dranghek gehad en niet van de molen

Beantwoorden

Tjonge jonge, dommer zal ze er niet van worden.

Beantwoorden

Niet een vrouwvriendelijke bijdrage van mij, maar toch.
Blond waarschijnlijk! En hoezo hersenschudding (zaten er wel hersens in), want waarom naar Overijssel gaan als je met je kop ook wel ergens in Helmond tegenaan kan knallen……Jammer genoeg doen ze hier in Helmond niet aan vêrrekestikken. Misschien komt het nog wel ooit eens?
Een nieuw evenement bij het Havenplein, op het Obragasterrein: Zwijnen, wijven en meters bier!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *