Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.231 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De Driessen Autogroep neemt per 1 december het Helmondse Autobedrijf Hoefnagels over. De 13 medewerkers van deze Citroën-dealer gaan mee naar Driessen. Met deze overname wordt Driessen nu ook Citroën-dealer in de regio Helmond.
“Wij zijn zeer enthousiast met de overname. De familie Hoefnagels bedient al 80 jaar zijn klanten naar volle tevredenheid. Wij vertegenwoordigen inmiddels al ruim 10 jaar het merk Citroën en zien veel potentie in Citroën”, zegt algemeen directeur Francois Driessen.
Driessen Autogroep werd opgericht in 1964. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 380 medewerkers, 15 vestigingen en 11 automerken en behoort het tot de grootste auto-ondernemingen in Zuid Nederland. Zij bieden onder meer autolease, autoverhuur, fleetsales, schadeherstel en de verkoop van personen- en bedrijfswagens. Het huidige Hoefnagels-pand aan de Varenschut 11 in Helmond wordt de 16de vestiging.

1 reactie:

Jammer deze overname hierdoor verdwijnt er weer een familie bedrijf met goede service en Brabantse gemoedelijkheid om plaats te maken voor strak zakelijk beleid. Voor ons een reden om naar een merk over te stappen dat nog niet tot de Driessen en Mossel groep behoort in de regio Eindhoven – Helmond.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *