Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

In een woning aan de Pieter de Hooghstraat in Helmond Noord brak kort na middernacht brand uit. Die zou in de keuken ontstaan zijn door een pannetje vet of olie. De om 0.28 uur gealarmeerde brandweer heeft de brand geblust. De woning liep flinke schade op. Er is niemand gewond geraakt.
De brand ging gepaard met grote rookontwikkeling en trok veel bekijks van buurtbewoners. Met name in de keuken en hal ontstond brandschade, de rest van de woning liep veel rook- en roetschade op. De brandweer heeft een hond uit de woning gehaald, de kat des huizes wist vermoedelijk zelf te ontsnappen.
Ook 2 andere honden wisten uit de woning te ontkomen. Die reageerden wat agressief en waren moeilijk te vangen, maar met hulp van  toegesnelde familieleden lukte dat. De bewoners worden door de Stichting Salvage geholpen en krijgen elders onderdak.
Harrie Fotografie was een kwartier later aanwezig en maakte de foto’s.

In de reacties staan video-updates.

12 reacties:

altijd weer triest een brand…… voor iedereen,.. hoop het nooit mee te maken.

Beantwoorden

germ de hond gelukkig op tijd druit

Beantwoorden
Monique Van der Heijden

Beantwoorden

Buurvrouw van ons. Heb nx mee gekregen zo vast heb ik geslapen
Germ arme buur en woofs

Beantwoorden

Op de facebook pagina van Samen sterk Laarbeek en Helmond is een inzamelingsactie gestart voor dit gezin! zie de link: https://t.co/sqdpvcgAUH of gebruik voor meer informatie deze link https://www.facebook.com/Samen-Sterk-in-Laarbeek-en-Helmond-INFO-pagina-1426460744314069/

Alle hulp is welkom!!

Beantwoorden

@Lotte op zaterdag 13 februari 2016 om 15:48:

De inzamelactie is al in volle gang:

Beantwoorden

Goede en een heel mooie actie Marcel! Succes!

Beantwoorden

Ik gun iedereen van alles, maar waarom een inzamel actie? Zijn die mensen niet verzekerd? en die kleding en spullen enz, die worden toch gereinigd? Maar al met al, wens ze wel sterkte hoor, want leuk is het zeker niet!

Beantwoorden

Snap het ook niet zo, geen verzekering eigen schuld.

Beantwoorden

Verzekering dekt ook niet alles, en zeker niet meteen. Als je dan ook al geen nagel hebt om je reet te krabben in het mooi dat mensen zo geholpen kunnen worden.

Beantwoorden

Niet iedereen kan zich alle zekerheden veroorloven.…

Beantwoorden

ik wens corry en haar gezin en diertjes heel veel sterkte toe

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *