Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.952 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Vandaag werd omstreeks 10.30 uur op de Molenstraat ter hoogte van de winkel Action een bruine Labrador aangereden. De hond was losgebroken en rende de straat over. Hierbij werd de hond door een groene personenauto aangereden. Het dier raakte zeer zwaar gewond. De eigenaar heeft zich over het dier ontfermd maar ondertussen is de bestuurder/ster van de groene personenauto weggereden van de plaats van aanrijding. De auto is weggereden over de Molenstraat in de richting van de Burgemeester van Houtlaan. De politie wil graag in contact komen met deze bestuurder/ster. Hebt u meer informatie over deze aanrijding neem dan contact met ons op.

5 reacties:

Tja wat willen ze ermee bereiken? De bestuurder is sowieso niet fout.

Beantwoorden

arm beestje! maarrehh enig idee hoeveel groene auto’s er rondrijden?

Beantwoorden

Ook al is het een hond, doorrijden blijft een misdaad vindt ik. Beterschap voor de hond.

Beantwoorden

Als mensen daar ook eens een keer normaal zouden rijden is namelijk 30 km.
Soms lijkt het net of dat er door sommige wel 130 word gereden in ieder geval veel harder als de toegestane snelheid.

Beantwoorden

Doorrijden na een aanrijding is altijd strafbaar en zeer asociaal, hopelijk wordt de chauffeur/chauffeuse achterhaald en zwaar beboet,levenslange ontzegging van rijbewijs of iets in die richting

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *