Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Vorige week kreeg het Elkerliek ziekenhuis een belangrijk internationaal keurmerk voor medische laboratoria. Met dat ISO 15189 certificaat voldoet hun Algemeen Klinisch Laboratorium en de Trombosedienst (AKL) aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen voor Medische Laboratoria.
“We zijn ontzettend trots op dit keurmerk” zegt dr. Christian Schoenmakers, medisch manager AKL. “Met implementatie van de ISO15189-norm heeft het AKL de reeds goede kwaliteit van haar reeds goede diagnostiek naar een nog hoger niveau weten te tillen. Een groot compliment voor onze medewerkers!”
Het keurmerk van de Raad voor Accreditatie wordt jaarlijks getoetst. Hierdoor blijven patiënten, aanvragers en andere partners waarmee wordt samengewerkt, verzekerend van kwalitatief hoogstaande diagnostiek. Om die internationale kwaliteitsnorm te behalen, worden hoge eisen gesteld aan het lab op het gebied van patiëntenzorg en diagnostiek. Zo is een belangrijke eis dat het laboratorium aantoonbaar gericht is op continue verbetering van de kwaliteit en veiligheid.

8 reacties:

Van harte gefeliciteerd met dit geweldige succes. Een zeer positieve reclame voor het elkerliek ziekenhuis. Nogmaals proficiat.

Beantwoorden

Proficiat .

Beantwoorden

Top! Een geweldige prestatie van een prima ziekenhuis!

Beantwoorden

Gefeliciteerd!

Beantwoorden

Toppers👍Gefeliciteerd 👍

Beantwoorden
Ellis van Kemenade

PROFICIAT!!!

Beantwoorden
Gina Stegmeijer – van Rens

Proficiat. Een super prestatie…

Beantwoorden

Herzlichen Glückwünsch

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *