Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.644 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanochtend vroeg zijn woningen aan de Kerkweg en de Ameidstraat en enkele hotelkamers van Hotel Restaurant St. Lambert aan de Markt ontruimd. Oorzaak was de rook die was ontstaan bij een brand op een dakterras van een woning aan de Kerkweg. Er raakte niemand gewond.
De brandweer werd om 05.16 uur gealarmeerd en kwam met 2 blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. Om 05.55 uur kwam de melding dat de de brand onder controle was. De Stichting Salvage zorgt ervoor dat de door de rookontwikkeling getroffen panden gelucht worden.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

1 reactie:

Word toch echt tijd dat die primitieve gewoontes van hout stoken aan banden wordt gelegd. Hoop stank in de buurt, buurt onveilig met brandgevaar. Als er eentje in de buurt vindt dat hij moet stoken (vuurkorf, barbecue, tuinhaard en zo) zit de hele buurt uren in de stank. Mensen vluchten naar binnen en moeten met mooi weer alle ramen en deuren sluiten en dan nog komt de stank door de kieren binnen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *