Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De hulpdiensten werden vanochtend om 08.19 uur massaal gealarmeerd voor een ongeval op de Wolfsputter Baan (N279). Door de struiken heen had een vrachtwagenchauffeur een wagen langs deze weg zien liggen en sloeg daarop alarm. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek er een personenauto in een sloot te liggen. Deze was leeg en er werd niemand bij aangetroffen.
Naar alle waarschijnlijkheid is de bestuurder van de auto over het wandelpad door de bossen gereden en belandde de auto daarbij in de droogstaande sloot/greppel. Het was duidelijk te zien dat er geprobeerd was de auto daaruit te krijgen. Toen dat niet lukte is de auto achtergelaten.
De politie laat een berger komen om het voertuig weg te takelen. De brandweer en ambulance konden onverrichter zake vertrekken. Het verkeer op de Wolfsputter Baan ondervond weinig hinder van het voorval.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 5 foto’s.

6 reacties:

Hoe krijg je het voor elkaar.

Beantwoorden

zo zie je maar, meld je dan ook even bij politie dat je je kar geditched hebt

Beantwoorden

Hij zal wel op het verkeerde pad zijn geweest

Beantwoorden

Wat een sensatie, WOW ????????????

Beantwoorden

Zou een gestolen auto zijn hoorde ik.

Beantwoorden

Betreft een gestolen auto waarvan er niet weten wat men ermee heeft uitgespookt

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *