Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.144 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
21reacties

Door onbekende oorzaak is een vrouw vanavond uit haar scootmobiel gevallen. Zij werd hulpeloos aangetroffen op de rijbaan van de Kanaaldijk N.W. ter hoogte van de Eikendreef. We weten niet hoe lang zij daar heeft gelegen. Maar een aantal auto’s die haar daar hadden gepasseerd, lieten haar gewoon liggen. Uiteindelijk heeft er om 22.47 uur iemand hulp voor haar ingeroepen via 112. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande 3 foto’s.

21 reacties:

Gerum . Heel veel sterkte en beterschap

Beantwoorden

Ooh wat erg dat er gewoon auto’s voorbij zijn gereden schandalig
Hoop dat de verwondingen mee vallen ????????????

Beantwoorden

Het is daar ook heel gevaarlijk om te rijden mij reden ze dinsdag ook bekent uit die jucht kijk nergens naar rijden gewoon door rood moeten aan de andere kant mogen rijden

Beantwoorden

Schandalig dat de mensen gewoon doorrijden.

Beantwoorden
Noud Uit Helmont

Respect en waarde en normen zijn ver te zoeken tegenwoordig ????????????????????

Beantwoorden

Tjonge dat die mensen ook maar aan hun lot worden overgelaten als hun wat overkomt . Zou je moeder of oma kunnen zijn. Mentaliteit is ver te zoeken. Beterschap voor de vrouw

Beantwoorden

Maar wat een mentaliteit????, gewoon doorrijden het zal je oma maar zijn dan is het ineens dan piepen ze wel anders???? hoop voor mevrouw dat alles goed gaat ????

Beantwoorden
Majella de Jongh

het kan zijn dat de mensen gewoon doorgereden zijn maar ik weet niet of ik zou stoppen, kun je wel goed zien of en wat er aan de hand is? wat ligt daar? en je wordt al zo vaak gewaarschuwd niet te stoppen omdat het ook een val kan zijn….. en dan is het donker, een gevaarlijk punt om te stoppen…. kunnen allerlei redenen zijn waarom er eerst niemand is gestopt, uiteindelijk is er dan wel iemand geweest die actie ondernomen heeft. Nee ik oordeel niet zo snel, was er zelf niet bij dus je weet niet hoe het werkelijk was. En hoe lang ze daar gelegen heeft… Hoop ook dat alles goed gaat met haar.

Beantwoorden

Heel sterkte voor mevrouw en fam en de gene die dooe gereden zijn …….

Beantwoorden

In wat voor een land land woon ik toch. Wat een shit mentaliteit. ????????????

Beantwoorden

Wat is er toch met mensen aan de hand verschrikkelijk ,heel veel beterschap mevrouw ????

Beantwoorden

Dat is toch schandalig dat auto’s doorrijden.Je gaat toch helpen als je haar ziet liggen.Waar is het behulpzame gebleven van de mens???? Ver te zoeken tegenwoordig????.sterkte mevrouw van de scootmobiel.

Beantwoorden

Ach ach gerum heeft er dan niemand geholpen ? SCHANDALIG ???? Beterschap !

Beantwoorden

er heeft toch iemand gebeld, dus ja ze is wel geholpen….

Beantwoorden

Mensen roepen hier waar is het respect waar zijn de waarden en normen, die zijn ver te zoeken en vroeger was alles beter moeten we ook niet roepen, de wereld is kleiner geworden nieuws gaat snel rond waar het vroeger een week duurde voordat er nieuws over een vulkaanuitbarsting aan de andere kant van de wereld ons kikkerlandje bereikte, hoef je nu maar een scheet in Australie te laten en binnen 1 seconde is dat ook wereldkundig in ons kikkerlandje.
Neemt natuurlijk niet weg dat mensen steeds onbeschofter of angstiger worden om in te grijpen als ze iets op hun pad tegenkomen waarbij ze hulp kunnen en zouden moeten verlenen, helaas is dat inherrent aan de maatschappij waarin wij leven de angst regeert en wordt alleen maar meer gevoed door berichten die de wereld in worden geholpen door mediums net als internet.
Ik wens het slachtoffer van deze valpartij ontzettend veel beterschap toe en tegen die mensen die achteloos voorbij reden zou ik zeggen stel je eens voor dit zou je zelf of je vader of moeder of een ander familielid overkomen.
Wat U zelf niet wil dat U geschied gun dat ook een ander niet.

Beantwoorden
DeRijdendeRechter

Ja maar hoe vaak hoor je niet, dat het een truck is, jij uitstappen en vervolgens een klap in je nek krijgen…..zeg niet dat het niet goed is en tjee tuurlijk moet je iemand helpen maar snap alleen wel dat sommige zoiets hebben van jaja … hoop dat het meeviel met die mevrouw…..

Beantwoorden

@Thembi Thomasse op zondag 10 juni 2018 om 14:26:
Weet je mevrouwtje met je grote bek. Ga jij eerst eens al je poetsadresjes het geld terugbetalen wat je van ze gestolen hebt voordat je dit soort onzin uitkraamt! Blijf toch van internet weg en zeker met zo’n onzin commentaar!

Beantwoorden

veel sterkte meid en dat je er snel weer boven op bent. ????????????????

Beantwoorden

@Lies op zondag 10 juni 2018 om 09:24:

Zo te zien was het midden in helmond centrum niet donker genoeg mensen op straat, maar volgens mij bent u zelfs bang om zodra het begint te schemeren binnen te blijven. Zoals ik al ooit eerder aangaf de angst regeert, mensen laten zich veel te vlug bang maken, misschien iets minder films kijken zou ik zeggen

Beantwoorden
DeRijdendeRechter

@DeRijdendeRechter op maandag 11 juni 2018 om 08:50:

… je piept wel anders als je zelf al ooit zoiets hebt meegemaakt door in je goedheid iemand te willen helpen en dan bedreigt worden .. dan ben je een volgend keer voorzichtiger…..
of zoals mijn moeder overkomen is dat ze iemand hielp en daarna bleek beroofd te zijn van haar pasjes….. en nee, ik kijk niet te veel films maar ben gewoon reëel, en een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Beantwoorden

Erg triest!! 🙁

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *