Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 2.00 uur een 27-jarige Helmonder aan voor een mogelijke inbraak bij Theater Speelhuis aan de Kromme Steenweg.
Agenten gingen op een inbraakmelding af bij een horecazaak aan de Steenweg. Daar was het inbraakalarm afgegaan. Terwijl de agenten onderweg waren, ging ook bij het nabijgelegen Speelhuis het alarm af. Na speuren van een politiehond werd de man achter de bar van het Speelhuis aangetroffen. Hij zei een werknemer van het theater te zijn maar dat bleek niet te kloppen. Bij het theater werden geen braaksporen gevonden. De politie houdt er rekening mee dat de aangehouden verdachte ook in het pand aan de Steenweg is geweest. Daar werden overigens wel braaksporen gevonden. Het is nog onduidelijk of er spullen zijn weggenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *