Buiten is het 27 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.821 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Vrijdagavond heeft het Peelland Interventie Team (PIT) een integrale controle uitgevoerd bij 2 horecagelegenheden. In beide ondernemingen was mogelijk sprake van sociale zekerheidsfraude. Bij 1 van de ondernemingen werd mogelijk de arbeidstijdenwet overtreden. Behalve dat er in beide panden (vermoedelijk) werd gerookt en de nooduitgang was geblokkeerd, was bij 1 onderneming de hygiëne niet op orde. In datzelfde pand werd illegaal gegokt en bleken aangebrachte “verbeteringen” aan diezelfde onderneming bouwkundig niet op orde. Ook werden signalen van prostitutie waargenomen en bleek de boekhouding niet op orde, zo laat de gemeente weten. Binnenkort gaat de onderneming over naar een nieuwe ondernemer en dan zal een bedrijfsbezoek worden ingesteld. De uitbater van het andere horecapand was (opnieuw) onder invloed van alcohol. Er wordt nu onderzocht of deze nieuwe constatering van invloed is op zijn vergunning.
De laatste actie van het PIT werd uitgevoerd in een woning. Daar werden hennep gerelateerde goederen aangetroffen en was er mogelijk sprake van samenlevingsfraude. De elektriciteit in de woning was gevaarlijk aangelegd. De gemeente zal er op toezien dat de eigenaar de gevaarlijke situatie opheft.

7 reacties:

Goed bezig in Helmond!!

Beantwoorden

Wist ik al langer komen ze nu pas achter sluiten die rotzooi

Beantwoorden

Zo’n zaken dienen na 2 keer de mist in zijn te gaan gesloten te worden. Dan ben je geen ondernemer.
Maar ja dan staat er weer een pand leeg, en ‘t zijn er al zoveel ????

Beantwoorden

Kwats allemaal een cafe was door een tip en de uitbater was niet dronken alleen omdat ie ie niet wilde blaazen maar zei dat wil ik wel maar dan op het bureau lieten het hierbij politie schrijf eens de waarheid en geef geen lul verhaaltjes door en ps ik zou die lullen ook niet blaazen

Beantwoorden

@Gerrie op maandag 19 februari 2018 om 11:41:

“ik zou die *** ook niet blaazen” , wel zuigen dan? 🙂 🙂 🙂

Beantwoorden

Iemand een idee welke cafés dat waren?

Beantwoorden

Ik weet nog wel wat horeca bedrijven in helmond waar controle uitgevoerd moet worden..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *