Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.290 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Bij controles van 3 panden gisteren in Helmond constateerden het Peelland Interventie Team (PIT) diverse overtredingen. In het eerste pand werden 1700 illegale sigaretten in beslag genomen. Ook is er daar mogelijk sprake van sociale zekerheidsfraude, bleken de hygiëne en voedselveiligheid niet op orde en was er een milieuovertreding.
Op een ander pand werden ook illegale sigaretten aangetroffen, was de brandveiligheid niet op orde en werd er informatie aangetroffen over illegaal gokken. In het derde pand wordt vermoedelijk niet voldaan aan de vergunningsvoorschriften. Daarnaast is daar de boekhouding niet op orde.
Al de bovenstaande bevindingen worden verder onderzocht. Bij deze actie werd binnen het PIT samengewerkt tussen de gemeente Helmond, politie, vreemdelingenpolitie (AVIM), Senzer, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) en de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO). Op eigen titel sloten de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), Belastingdienst, douane en de Kansspelautoriteit (Ksa) zich aan.
Om vragen daarover voor te zijn: wij weten niet bij welke panden er zoveel mis bleek, want anders zouden we dat melden.

6 reacties:

Hebben gister een hoop politie-/douanewagens bij Doorneind gestaan en waren er een aantal binnen bij dat gekke theehuis naast de Chinese toko in de Molenstraat, vermoed dat dit een van die panden is waar het over gaat.

Beantwoorden

Yesss, blij dat dit aangepakt wordt .. maar helaas nog te weinig! ????????☘️

Beantwoorden

Godver… Wordt weer dure sigaretten roken????

Beantwoorden

Ja klopt ook in de heistraat zo groente winkel..ook inval ..hoek bij janachtenstraat …Daar kun je ook vanalls kopen ..en niet op de stoep lopen. Om dat alles vol staat

Beantwoorden

ach het leven is geven en nemen….

Beantwoorden

Jammie jammie ook gister..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *