Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.680 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

3reacties

Vannacht werd de brandweer om 00.52 uur gealarmeerd voor een autobrand in de Rijpelberg. Bij aankomst in het Eymerickhof kwamen de vlammen uit de personenauto die op een parkeerplaats achter de rondom liggende woningen stond.
De in brand staande auto bleek (vermoedelijk door kortsluiting én omdat die in de versnelling stond) spontaan uit zichzelf te zijn gaan rijden. Tegen een boompje een stukje verderop kwam het voertuig vervolgens weer tot stilstand.
Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend en wordt onderzocht. Buurtbewoners hoorden wel een knal en zagen daarna dat er brand was. De politie gaat na of iemand iets gezien of gehoord heeft. Zij vernemen graag als iemand camerabeelden heeft of meer weet. 
De auto dient als verloren worden beschouwd.
Harrie Fotografie maakte de 6 foto’s & de video in de reacties hieronder.

3 reacties:

Pfff, dat had heel erger kunnen aflopen daar als die tegen die woningen was gereden!

Beantwoorden

@Diana: Precies. Best veel autobranden in Helmond weer de laatste tijd.

Beantwoorden

Update:
Harrie Fotografie maakte vannacht ook de onderstaande video.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *