Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.438 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht rond 0.10 uur 2 mannen in een personenauto aan op de Van Weerden Poelmanstraat in Helmond Oost. Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats en een 32-jarige Helmonder.
De politie zag daar even daarvoor een auto buiten de parkeervakken staan. De autoruiten waren beslagen. Toen de politiesurveillance dichterbij kwam zagen de agenten 2 mannen in het voertuig zitten. De politie besloot de inzittenden te controleren. Bij het openen van het papier roken de agenten een sterke wietlucht.
Beide inzittenden hadden een zakje speed bij zich en in een tas in de auto trof de politie een zak met henneptoppen (55 gr.)aan. Verder troffen de agenten een weegschaaltje en een doosje met vermoedelijk XTC aan. De inzittenden zijn daarop aangehouden op verdenking van drugshandel. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *