Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.397 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

In het weekend van 11 en 12 juli vindt in het stadswandelpark de Warande voor de derde keer het wandelevenement “Samenloop voor Hoop” plaats. Teams lopen 24 uur lang in de strijd tegen kanker. Rondom de vijver staan kramen en tenten van de verschillende teams. Hier is ruimte voor leuke activiteiten om op deze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.
Het team “Vrienden van Brigitte en Jos” biedt de gelegenheid aan geliefden om voor deze gelegenheid te trouwen voor 1 dag. In een prachtige ambiance, voor het oog van vrienden en familie, kun je ervaren hoe het is om getrouwd te zijn. Je kunt ook de mooiste dag van je leven gewoon nog een keertje overdoen. Een (gelegenheids)trouwambtenaar zal de ceremonie (bege)leiden. Er is gepaste kleding beschikbaar, inclusief boeket en trouwringen. Een certificaat bevestigt na afloop, dat de gelofte voor deze ene dag is afgelegd. Mocht je je vriend, vriendin, vrouw of echtgenoot willen verrassen, meld je dan nu al aan via de website www.trouwenvooreendag.com. Daar staat ook meer informatie. Er zijn verschillende pakketten waarmee je je geliefde kunt verrassen. Maar ook 2 bruiden, 2 gommen, papa en zijn prinsessendochter, kortom iedereen in elke combi is welkom.
Tijdens de SLVH kun je ook tickets kopen voor de loterij met prijzen. Hotel West-Ende heeft haar bruidssuite beschikbaar gesteld voor 1 van onze verliefde winnaars. Daarbij ding je mee voor de hoofdprijs als je trouwt met ons luxe pakket: 3 dagen logeren in het meest romantische stukje Duitsland beschikbaar gesteld door Pharosreizen. Je logeert in hotel Lindehof in Osterspai aan de Rijn. Het hotel heeft een uitstekend restaurant, terras, bar en sauna. Inclusief 3x een uitgebreid ontbijtbuffet en 3x een driegangenmenu.
Een extra service van ons team is mediation. Dit onder de deskundige begeleiding van onze ‘lovedokters’. Dus zit je relatie wat in het slop of heb je gewoon behoefte aan wat praktische tips, hoe je de boel weer wat spannender kunt maken bijvoorbeeld, dan kun je een afspraak maken. Doet je het niet voor jezelf, doe het dan voor je partner of gewoon voor het goede doel.

1 reactie:

Slaat nergens op

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *