Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie heeft vanmorgen om 8.15 uur een 47-jarige Helmonder in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de Wethouder Ebbenlaan, gepleegd op 5 juli 2013. Uit de woning waren onder meer een camera en een laptop weggenomen.
De politie kwam de man op het spoor, mede dankzij het buurtonderzoek. Een aantal omwonenden gaf de politie een signalement door van een persoon die kort na de inbraak in de onmiddellijke omgeving van de bewuste woning was gezien. Aan de hand daarvan kreeg de politie een idee wie mogelijk de inbreker zou kunnen zijn. De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *