Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

Het onderstaande filmpje is vanochtend om 7 uur gemaakt door een bewakingscamera in Dierdonk. De kennelijk jonge man is hier bezig met inbreken bij Schoonheidssalon LXRY Skincare aan de Tamariskbeek. De nietsvermoedende schoonheidsspecialiste Sanne Vogels en haar echtgenoot lagen (vers terug van vakantie) nog te slapen toen deze inbreker toesloeg.
Via de garage en achterdeur is de inbreker in de salon binnengedrongen en heeft de hele voorraad aan schoonheidsmiddelen van de schappen gehaald en meegenomen. Die deed hij in de werktas van de echtgenoot, nadat hij daar zijn werkschoenen had uitgehaald. De inbreker nam dus kennelijk volop de tijd voor zijn expeditie. Wel liet hij een fors zandspoor achter en is ook bij de buren in de tuin geweest. Daar verdween onder meer een zonnebril van de tafel. De politie heeft inmiddels technisch onderzoek gedaan.
Sanne Vogels is verdrietig en emotioneel aangeslagen: “Ik ben een startende onderneemster, pas anderhalf jaar geleden begonnen. In die verzorgingsproducten heb ik veel geld geïnvesteerd. Geld dat nog lang niet is terugverdiend. Dit is ook een slag voor mijn bedrijf.”
LXRY Skincare gebruikt producten van Alpha-H, een duurdere lijn.: “Sommige crèmes kosten wel 60 euro per potje. En alle prijzen staan erop, dus de dief weet wat ze waard zijn.” Na dit onaangename ontwaken, denkt mevrouw Vogels ook verder: “gisteren na sluitingstijd belde een man op die perse wilde komen en ik ben aan het navragen of mensen in de straat misschien iemand gezien hebben.” Intussen kan de insluiper met haar schoonheidsproducten aan de slag…
De politie heeft inmiddels de oproep gedaan om contact op te nemen als jij spullen van Alpha-H krijgt aangeboden of weet waar deze spullen nu zijn. Je kunt de politie Helmond bereiken via telefoonnummer 0900-88 44. Anoniem melden kan ook via het nummer 0800-7000. Het ‘referentienummer’ hiervoor 2017168229.

13 reacties:

Verrekte schelm???????? gedeeld

Beantwoorden

Tuig !!!!!

Beantwoorden

Gewoon terwijl het al licht is !! ????????????????☹

Beantwoorden

hij heeft zelfs werk schoenen aan ,die durft

Beantwoorden

Met die baard lijkt hij wel een beetje op sinterklaas, met dit verschil dat hij
haalt in plaats van brengt!

Beantwoorden

zelfde persoon stond vandaaag op fb marktplaats probeerde fiets wegtehalen

Beantwoorden

@hc van schilt op zondag 13 augustus 2017 om 17:25:

Heb je een linkje naar die Facebookpagina?

Beantwoorden

Bah bah

Beantwoorden

@Angela Rebbel op zondag 13 augustus 2017 om 21:47:

Echt he 🙁 .. daar heeft mn zus dan zo hard voor gewerkt

Beantwoorden

Bochtvolk
Hoop dat die foto lukt om die baard weg te halen
En dan openbaar zetten

Beantwoorden

Goed om te zien dat Omroep Brabant het vanmiddag ook meldt, zie http://www.omroepbrabant.nl/?news/2682871283/Schoonheidssalon+leeggeroofd+Dit+was+een+professional.aspx

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 14 augustus 2017 om 17:20:

Is wel goed van OB , maar je kunt daar niet meer reageren , erg jammer.

Beantwoorden

Is de beruchte scheerschuimman.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *