Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.801 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een carnavalsvierder werd gisteravond in Dierdonk aangezien voor een inbreker. De buurman had de politie gealarmeerd omdat hij dacht dat er werd ingebroken. Agenten met een aangelijnde politiehond troffen de man daar inderdaad aan. Maar al snel bleek het de zoon des huizes te zijn die verkleed was in een boevenpak met pruik.
Dezelfde avond werd het Team Surveillance Honden Oost-Brabant wel succesvol ingezet. Dat was bij een escalerende burenruzie in Helmond. Met de politiehond gingen zij tussen de beide partijen staan zodat hun collega’s veilig konden werken.
En ‘s nachts werd in een woning met behulp van politiehond Remko een man overmeesterd. Deze agressieve man werd aangehouden omdat hij andere politiecollega’s mishandelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *