Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.952 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Dankzij een alerte burger die de politie waarschuwde, kon de politie vanochtend rond 9.30 uur op de Van Weerden Poelmanstraat in Helmond Oost een inbreker in de kraag vatten. Het gaat om een 26-jarige Eindhovenaar. De melder gaf kort daarvoor aan de politie door dat een persoon in de eerder genoemde straat aan het inbreken was in meerdere garageboxen. Tevens gaf de melder een duidelijk signalement door van de inbreker.
Kort erna verscheen de politie en konden agenten de verdachte inrekenen. Hij had zichtbaar bij zich een hamer en een schroevendraaier. De man kon zich niet legitimeren. Vanwege het bezit van inbrekersgereedschap en zich niet kunnen legitimeren werd hij aangehouden als verdachte. Bij zijn fouillering bleek hij nog meer inbrekersgereedschap bij zich te hebben. Verder trof de politie goederen bij hem aan die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *