Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.139 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Gisteren aan het einde van de middag is een man aangehouden die vlak daarvoor in een huis aan de Windmolenstraat in Mierlo-Hout had ingebroken. Toen de bewoonster thuis kwam zag zij de vreemde man in huis en begon om hulp te roepen. De inbreker kon vervolgens via de tuin wegkomen maar is door buurtbewoners achterhaald.
De man nam de benen met de buit maar kon op de Sint Antoniusweg door omwonenden worden vastgepakt en naar de grond gewerkt. Met spoed ter plaatse gekomen politiemensen hielden de man aan. De man had inbrekersgereedschap bij zich. In de buurt is een tas met daarin sieraden, een laptop en een breekijzer gevonden die de inbreker daar had laten vallen. De verdachte is een 30-jarige Helmonder. Hij is ingesloten en in verzekering gesteld.

7 reacties:

Nu is het aan “justitie” om eens door te pakken….ik durf wel te voorspellen dat de straf uitermate tegenvallend en mals zal zijn. deze 30 jarige heeft nog nooit gewerkt ,maar heeft al sinds zijn 17e alle uitkeringen en toeslagen gekregen.Daarbovenop dus lekker zwart bijklussen en roven. Riant leventje en stoere bink uithangen.Drank drugs tattoos brommertje..alles kan maar.
We gaan het zien en horen.

Beantwoorden

Als je dat zo goed “denkt te weten” zal je zelf wel in zo’n leventje hebben gezeten als je meteen zo oordeelt fout zeer zeker absoluut niet goed te praten maar om meteen mensen zo weg te zetten met zo’n oordeel vind ik een beetje overdreven hij is toch gepakt zal die ook de straf krijgen die die verdient gaan we dan maar vanuit maar tja maar goed dat NIEMAND perfect is he meneer bert kruizen!!!!!

Beantwoorden

Daar heb je er weer zo een die iets leest en meteen oordeelt en veroordeelt. Oordeelt dat hij een uitkeringstrekker zwartwerkerker en getatoeerde brommer rijder is. En veroordeeld als profiteur en te lui om te werken. Na het lezen van zon reactie verbaasd het mij dat er nog niet bij staat dat het en buitenlander moet zijn en terug moet naar zijn eigen land. Het is goed dat een rechter oordeelt over zijn leven en waarom hij het heeft gedaan en veroordeelt hem dan tot een straf. Meneer bert kruizen waar haal jij dergelijke info vandaan om iemand op deze wijze meteen cliche te veroordelen.

Beantwoorden

Alle begrip voor dhr Kruizen. Natuurlijk staat een en ander niet in de tekst ,die we immers geschoond van de media voorgeschoteld krijgen, maar iedereen mag er een mening of opinie of gevoel bij hebben.
Dhr. Kruizen doet dit met ,zo te lezen, de nodige kennis van statistische gegevens omtrent misdrijven in ons land.
Verder zie ik nergens dat dhr Kruizen mensen die er zo uitzien veroordeeld maar juist mensen die dit GEDAAN hebben.

Beantwoorden

Dhr Kruizen schrijft dat hij voorspeld dat de de straf tegenvallend en mals zal zijn. Maar schrijft ook deze 30 jarige jongen en vervolgens over uitkering bijverdienen etc. Dat is geen statistieke beschrijven want dat is nergens uit zijn schrijven te lezen. Wij moeten niet vooroordelen maar het veroordelen overlaten aan een rechter van onze rechtsstaat.

Beantwoorden

Beantwoorden

Net een inbreker betrapt voor dat hij zijn slag kon slaan. Ik hoorde de klikos rammelen (van de buren) en zag zijn koppie over mijn schutting komen. Keek hem recht in zijn ogen aan. Politie is geweest. Effe bijkomen met bakkie koffie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *