Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.969 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Dankzij een alerte getuige arresteerde de politie gisteravond een 27-jarige Litouwer omdat hij ingebroken zou hebben in een woning aan de Burgemeester Krollaan in Mierlo-Hout.
De getuige meldde kort voor 22.00 uur bij de politie dat hij bij het pand iets verdachts had gezien. Toen agenten bij het huis waren, kwam de bewoner aanrijden. Hij is samen met de politiemensen naar binnen gegaan, waar al snel bleek dat er was ingebroken. In de woning was niemand meer te bekennen. Agenten zijn in de omgeving gaan zoeken. Een hondengeleider trof in een nabijgelegen tuin de verdachte aan. Hij werd gefouilleerd en had een horloge bij zich dat uit de woning was weggehaald. De Litouwer is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

4 reacties:

meteen terug naar zijn eigen land

Beantwoorden

@Mandy van den Berg op vrijdag 21 oktober 2016 om 10:18:

En nooit meer binnen laten.

Beantwoorden

@Rafel op vrijdag 21 oktober 2016 om 19:14:

En bijvoorbeeld een vinger afknippen, dan weet de beste man dat hij nooit meer terug hoeft te komen

Beantwoorden

Die is al lang weer vrij, en met een nieuwe klus bezig.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *