Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.262 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vannacht  rond 1.30 uur twee Helmonders aan van 27 en 36 jaar in een kantoorpand aan het Twijnsterhof in de Rijpelberg. Een ooggetuige meldde aan de politie dat twee personen een inbraak pleegden in bovengenoemd pand.
Toen de politie arriveerde werd geconstateerd dat een ruit aan de voorzijde van het pand was ingeslagen. Vermoedelijk waren de inbrekers hier doorheen gekropen. De agenten met een politiehond besloten op dezelfde manier het pand te betreden. Eenmaal binnen werd de 36-jarige op een toilet aangetroffen; de tweede verdachte probeerde zich te verstoppen onder een tafel. Beiden zijn aangehouden en overgebracht en ingesloten voor verder onderzoek. Inmiddels is er aangifte gedaan van inbraak in een kantoorpand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *