Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.807 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Na  een inbraakpoging bij een woning aan de Wethouder van Wellaan moesten de daders gisteravond zonder hun auto en zonder buit huiswaarts.
Rond 22 uur zag een politieagent dat er bij de betreffend woning via de voordeur een poging tot inbraak plaatsvond. Ander agenten werden meteen opgetrommeld, maar zij troffen de daders niet meer aan. Het voertuig waarmee de daders waren gekomen, werd in beslag genomen en veiliggesteld. De politie doet verder onderzoek.

2 reacties:

Update:

De politie hield vanochtend rond 9.25 uur een 28-jarige Helmonder aan op het politiebureau aan de Kasteel Traverse. De man wordt er van verdacht zondagavond geprobeerd te hebben in te breken bij bovenstaande woning in Helmond.
De auto van de man werd in de omgeving van de woning aangetroffen en werd meegenomen naar het politiebureau. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Update:

In het onderzoek naar bovenstaande inbraakpoging, hield de politie vanmiddag een 34-jarige man zonder bekend woonadres aan. De tweede arrestatie in voor deze inbraakpoging. Hij meldde zichzelf rond 15.00 uur op verzoek van de politie aan het bureau in Helmond.
Vorige week werd in deze zaak al bovenstaande 28-jarige Helmonder opgepakt. Ook hij zit nog vast.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *