Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.267 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Om 03.47 uur vannacht werd de brandweer gealarmeerd voor wateroverlast op  de Aarle Rixtelseweg. De brandweer van Aarle-Rixtel en Deurne rukten uit. Toen zij aankwamen bleek er op dit adres een waterleiding gesprongen te zijn. Daardoor werd veel zand onder en voor het huis weggeslagen waardoor een groot gat ontstond.
Deze villa staat nu gedeeltelijk op instorten. Bij de voordeur is een pilaar omgevallen en een dragende pilaar verzakt. Ook zit er een grote scheur in de gevel.
De bewoners die lagen te slapen, konden hun woning tijdig verlaten. De brandweer heeft groot materiaal ingezet om het huis te stutten. Dit huis werd in 1919 gebouwd, de architect was J. W. Hanrath.
Harrie Fotografie maakte de foto’s.

1 reactie:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *