Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.259 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

De samenwerking tussen Senzer en UWV, die onder 1 dak dienstverlening bieden aan werkzoekenden/uitkeringsgerechtigden en werkgevers in de Peelregio, wordt geïntensiveerd. De organisaties werkten al op diverse fronten samen. De intentie is deze samenwerking verder te versterken en de gezamenlijke dienstverlening nog meer vorm te geven. Vanuit die gedachte is onlangs de plek waar zij werkzoekenden & uitkeringsgerechtigden en werkgevers ontmoeten heringericht. Het resultaat: een gezamenlijke ontvangstruimte met een gastvrijere uitstraling.
Een voorbeeld van de samenwerking tot nu toe is het project ‘MaxWW’. Daarin worden de krachten gebundeld om mensen voor wie het einde van de periode van WW-uitkering en daarmee instroom in de participatiewet (bijstand) in zicht komt met extra stimulans te helpen om aan de slag te gaan. Ook organiseren UWV en Senzer samen de drukbezochte ‘Workdates’. Deze zijn bedoeld voor mensen op zoek naar een leuke baan of stageplaats en voor werkgevers die hun organisatie,werkplekkenen vacatures onder de aandacht willen brengen. Zo wi UWV en Senzer het talent van werkzoekenden verbinden aan de vraag van werkgevers.
De dienstverlening van UWV en Senzer in de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel vindt plaats onder 1 dak vanuit de locatie aan de Churchilllaan in Helmond. Gezamenlijke huisvesting vanuit deze centrale plek zorgt voor korte lijnen en hechte samenwerking. De onderliggende overeenkomst is nu verlengd. Onlangs werd de ontvangstruimte aan de Churchilllaan ook heringericht. Deze is nu nog meer gericht op de gezamenlijke dienstverlening. Gewerkt is aan een toegankelijke en gastvrije omgeving die aansluit bij de wensen en eisen van deze tijd. De nieuwe inrichting weerspiegelt de filosofie van verbinding met een gezamenlijke ontvangstbalie, een centraal informatiepunt, diverse gespreksruimtes en ruimtes voor workshops en groepstrainingen. Het geheel heeft een op elkaar afgestemde uitstraling waarbij de identiteit van beide organisaties herkenbaar is gebleven.

7 reacties:

idiotie van de bovenste plank, laat ze hun mensen goed opleiden. Geen verspilling aan feesten en versiering!!!!!

Beantwoorden

Als ze dan nu ook eens naar de mensen luisteren….. zou ze een hoop werk schelen!

Beantwoorden

geen geldverspilling

Beantwoorden

allebei instellingen van nul-komma-nul waarde (mijn ervaring)! Vooral Senzer of zoals het daarvoor heette.

Beantwoorden

Goed dat Senzer zich als dienstverlener ziet, alleen jammer dat het bedrijf zich er niet altijd naar gedraagt.

Beantwoorden

2 goei bij elkaar!!…heel veel succes voor degene die daar mogen komen zitten.

Beantwoorden

pardon ontvangt gemeente huis haast het zelfde?!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *