Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.015 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Gisternacht omstreeks 02.25 uur zagen politieagenten een personenauto rijden over de Biesbosch in Brouwhuis die over de verhoogde middengeleider botste. Bij staandehouding verklaarde de bestuurder dat hij niet had mogen rijden, omdat hij een maatregel op zijn rijbewijs had en ook teveel alcohol had gedronken om te mogen autorijden. De man werd hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
De bijrijdster werd met de auto achtergelaten op de plaats van staandehouding. Haar werd medegedeeld dat zij eveneens niet mocht autorijden, omdat zij ook onder invloed was van alcohol. Tegen het advies van de politie reed zij echter later de auto wel naar huis en werd zij voor de deur van haar woning eveneens aangehouden voor rijden onder invloed.
De mannelijke bestuurder blies een promillage van 0,9 en de vrouwelijke latere bestuurder 2,07 promille. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

5 reacties:

Hahahaha wat een tokkies.. LOL

Rijbewijs van allebei natuurlijk nooit meer terug geven. Wat een aso’s, roken waarschijnlijk allebei en hebben een stafford die overal schijt.
Kenmerkend voor dit soort lui.

Beantwoorden

Ja @Stef van die PVV stemmers met vier honden vier huwelijken achter de rug en die al vier keer opa zijn op hun 44ste. Gooi er nog wat vooroordelen tegenaan Stef

Beantwoorden

Alcoholisme is besmettelijke ziekte die overdraagbaar is op mensen, naar nu blijkt

Beantwoorden

De vrouwelijke bestuurster gaat het zwaar krijgen.

Het justitiƫle gedeelte zal er als volgt uitzien:
Boete 1400 Euro + 9 maanden rijontzegging.

Dan komt het CBR om de hoek die een onderzoek geschiktheid oplegt a 1000 Euro, en als je die goed doorkomt mag ze het alcoholslot programma in, kosten +\- 4000 Euro

Nee, rijden onder invloed moet je niet willen.

Beantwoorden

@Stef
Helemaal met je eens dat het een stelletje aso’s zijn gezien hun gedrag. Keihard aanpakken die hap. Het traject dat voorspiegelt zal behoorlijk pijn gaan doen voor ze. En terecht.

Maar de vooroordelen die je er verder uitgooit slaan helemaal nergens op. Hiermee zul je voornamelijk vooroordelen over jezelf op roepen. Iets met domheid, een achtereind en een varken is dan iets waar ik zelf meteen aan moet denken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *