Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Op 9 maart werd in een marktkraam op een rommelmarkt in Loon op Zand een grote hoeveelheid sieraden door de politie in beslag genomen. Een slachtoffer van een inbraak herkende daar 5 van de sieraden die bij hem waren gestolen. De vrouw in de marktkraam werd aangehouden.
Uit nader politie-onderzoek is gebleken dat de sieraden mogelijk afkomstig zijn van woninginbraken in de regio Helmond. Inmiddels toonde de politie de foto’s van die sieraden al aan diverse Helmondse gedupeerden, maar zonder resultaat.
Om een mogelijke herkenning te krijgen, zijn van maar liefst 777 sieraden foto’s op internet gezet. Die foto’s blijven tot 15 juli online staan.
Herken jij je sieraden, neem dan contact op met het woninginbrakenteam (WIT) van basiseenheid Peelland op 0900-8844.

1 reactie:

En na 15 juli gaat ze alle 777 zelf verkopen (laat me raden op marktplaats?)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *