Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

“Ja ja het mag weer!! Dit jaar organiseren Lokaal42 en HDC Helmond zoals de traditie betaamd op 1e Paasdag wederom een gezellige Harleydag op de Markt in Helmond.” Zo opent het persbericht van de organisatie.
Vorig jaar werd de Harleydag Helmond gecanceld. Verboden door de gemeente Helmond uit angst dat beruchte motorclubs als Satudarah of No Surrender op bezoek zouden komen.
Maar dit jaar op 1e Paasdag (zondag 5 april) dan toch de zevende Harleydag Helmond. Deze dag is er voor motorliefhebbers én niet-motorliefhebbers.
Er worden veel (Custom) Harley Davidson motoren verwacht. De dag begint om 12.00 uur en vanaf 13.30 uur is er buiten live-muziek. Bluesrockmachine Tres Hombres (een saluut aan ZZ Top) bijt de spits af. Daarna volgt om 16.00 uur TRIBUTÖR (metal/hardrock/classic-rock) en vanaf 19.00 uur speelt de Engelse 3-mans band Mudlow binnen. “Hun zompige bluesrock komt rechtstreeks uit een drassig moeras” zo laat de organisatie weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *