Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.517 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gilian Justiana van Helmond Sport was blij verrast toen hij hoorde dat Patrick Kluivert zijn bondscoach werd. Kluivert wordt volgens de NOS de nieuwe bondscoach van Curaçao, de Telegraaf meent te weten dat hij ‘slechts’ voor enkele maanden de supervisor van de voetbalbond van Curaçao wordt.
De verdediger die vandaag 24 jaar werd, is  inmiddels uitgenodigd om eind maart af te reizen voor het WK-kwalificatieduel tegen Montserrat, een eiland in de Caribische Zee.
De verdediger van Helmond Sport die inmiddels 6 interlands voor Curaçao speelde: “Zo’n grote speler: da’s toch geweldig! Ik heb nog geen contact hem gehad, maar het lijkt me heel mooi om met hem te werken. Ik weet dat er plannen zijn om met een vaste kern in Nederland te gaan trainen. Dat is al een hele vooruitgang. Je kunt het niet vergelijken met het voetbal in Europa. Hier zijn tactiek en positiespel heel erg belangrijk. Met Curaçao is het fysieker, het komt meer aan op overleven.”
Curaçao neemt sinds 2010 deel aan het internationale voetbalcircuit. De doelstelling is om de nummer 160 van de FIFA-ranglijst voor het WK van 2018 in Rusland te kwalificeren. “Natuurlijk wordt dat moeilijk, maar niets is onmogelijk. Zeker niet als er een paar goede spelers bij komen” zegt hij tegen de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *