Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.619 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gemeentemuseum Helmond nodigt Helmonders met het hele gezin uit om het museum éénmalig gratis te bezoeken.
Het museum biedt kunst en cultuur voor het hele land maar is bovenal een stadsmuseum voor de inwoners van Helmond. Daarom hebben zij het idee opgepakt om Helmonders bij hen uit te nodigen. De uitnodiging wordt per post verstuurd. Daarmee heb je dan een vrijkaartje voor het museum dat éénmalig en binnen een bepaalde periode gratis toegang geeft.
Iedereen wordt gefaseerd per wijk uitgenodigd. De bewoners van de Annawijk zijn als ‘nabije buur’ als eerste geselecteerd. Daarna volgen steeds een andere groep wijkbewoners. Het is de bedoeling dat iedereen nog dit jaar aan de beurt komt. Zo krijgt iedereen in de stad de mogelijkheid de tijdelijke en vaste presentaties en activiteiten voor 1 keer gratis te bezoeken. De museumcollecties van het Gemeentemuseum Helmond zijn dan te bezichtigen op hun 2 locaties, namelijk het middeleeuwse kasteel en de moderne Boscotondohal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *