Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.203 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vandaag werd de 1,3 kilometer lange jeugd-ATB-baan in Dierdonk dan ook officieel in gebruik genomen onder het toeziend oog van leerlingen van de Basisschool Dierdonk. Wethouder Erik de Vries was er ook bij en maakte de onderstaande foto’s. Vanwege het slechte weer werd de eerder geplande opening op woensdag 12 juli afgelast.
Kinderen tot 16 jaar uit Dierdonk en omgeving kunnen daar in de bossen bij de Coendersberglaan en Dierdonkse Heide rondjes crossen. Deze kindercrossbaan is al een aantal maanden in gebruik. Deze speciale kinderbaan werd gerealiseerd door Tourclub ’81 en dankzij de wijkraad, een bijdrage van de Rabobank en een aantal bewoners kon die worden aangelegd.

1 reactie:

Een supergoed initiatief!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *