Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.381 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

In de Veestraat is de winkel Jola Mode vanochtend in alle vroegte door brand verwoest. Zowel de winkel als de bovenverdieping moeten als verloren worden beschouwd.
De brand die kort voor 5 uur in het pand aan de Veestraat 26 uitbrak, was al snel geblust. Er vielen geen gewonden, zowel in de winkel als op de onbewoonde bovenverdieping was niemand aanwezig. De oorzaak van de brand is nog onbekend.
Voorheen prijkte de naam Sengers Mode op dat winkelpand tussen Fun Fun en Lunch & zo / WEMA. Jola Mode heeft meer dan 70 winkels in de onderste helft van Nederland. Harrie Grijseels maakt de onderstaande foto en het filmpje.

4 reacties:

Vanmiddag was er in het uitgebrande pand aan de Veestraat een brandtechnische onderzoek naar de oorzaak van de brand. De foto’s van de ravage binnen werden bij de ingang van de winkel gemaakt.

Beantwoorden

Onderstaande foto’s werden gemaakt door Harrie Grijseels.

Beantwoorden

De brand bij Jola heeft ook voor flink wat rookschade gezorgd bij Intertoys. De winkel blijft daardoor nog zeker tweeënhalve week gesloten.

http://www.ed.nl/regio/helmond/intertoys-helmond-nog-2-5-week-dicht-1.3977563

Beantwoorden

Afscheidsadvertentie van Jola Asten in de Traverse van vorige week:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *