Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.078 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een jonge fietsster is vanmiddag rond half 5 aangereden door een personenauto. Dat gebeurde op de kruising van de Rembrandtlaan met De Braak. Zij stak de straat bij een oversteekplaats over en werd aangereden.
Het meisje is met verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij. De politie onderzoekt de zaak. Het verkeer werd omgeleid.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

4 reacties:

Oorzaak lijkt me weer duidelijk, door het rood gefietst.

Beantwoorden

of van de automobilist niet oplettend dat de stoplicht al lang op oranje stond en dan bij gassen en dus het meisje omver rijden !! dat gebeurt ook nog tevaak denken automobilisten de stoplichten nog te halen terwijl het al net groen is voor de fietser die stoplichten staan nogal scherp

Beantwoorden

@Mark op donderdag 23 april 2015 om 20:19:

@nicole op vrijdag 24 april 2015 om 06:09:

Kortom: We weten het niet.

Beantwoorden

Er zijn meer gevaarlijke stoplichten in Helmond waar auto’s rechts mogen terwijl fietsers rechtdoor ook mogen… Bijzonder dat dat meestal goed gaat :$

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *