Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Gisteravond omstreeks 21.23 uur hield de politie een gevluchte jongen aan na een inbraak in de kelderruimte van de Moeraseik aan de Tamboerijnstraat
Nadat hij in het complex was opgemerkt, hadden medewerkers van deze woon-/zorglocatie in Helmond Noord de jongen naar buiten geleid naar de voorzijde/hoofdingang van het gebouw. Daar werd de verdachte door een medewerkster achterover geduwd. Maar hij wist te ontkomen en rende weg in de richting van de Hobostraat. 
Om 20.10 uur werd daarom vervolgens een Burgernetactie opgestart met de waarschuwing hem niet zelf aan te spreken. Daarbij werd gemeld dat de gezochte persoon een lichte broek en geruite blouse droeg. Het betrof een blonde blanke jongen met blauwe ogen en een normaal postuur van ongeveer 18 jaar en 1,70 meter.
Dik een uur later werd hij door de politie in de kraag gevat. 

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *