Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.724 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 14-jarige jongen uit Brouwhuis is vermist. Hij werd met een gele fiets voor het laatst gezien op de Rendierlaan, aldus Burgernet om 17.37 uur.
De licht getinte jongen is mager en 1,70 meter. Hij heeft opgeschoren zwart haar en draagt vermoedelijk een zwarte jas en een grijze joggingbroek. Heb je informatie over hem, bel dan nu de politie op 112.
Updates staan in de reacties hieronder.

2 reacties:

De vermiste jongen was om 18.42 uur nog niet aangetroffen. De politie zoekt verder, heb je nog tips, bel dan nu 0900-8844.

Ter informatie: een Burgernetactie duurt meestal een uur. Daarna wordt de actie afgesloten en komt er een afloopbericht als hierboven. De politie blijft dan nog wel zoeken. Je kunt na afloop van de actie nog gewoon informatie doorgeven.

Beantwoorden

De vermiste jongen is weer terecht. Kort nadat de Burgernet-actie gisteravond afliep is de jongen in goede gezondheid thuis gekomen, zo liet de politie vanmiddag weten.
De tiener was rond 9.00 uur ’s ochtends van huis gegaan om naar school te gaan. Omstreeks 13.00 uur liet de school weten dat de jongen niet op school was aangekomen. Het is niet helemaal duidelijk waar de jongen heeft verbleven.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *