Buiten is het 23 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.083 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vanmiddag werd een 15-jarige Helmonder uit Brandevoort door de politie aangehouden in de Albert Heijn aan De Plaetse in die wijk.
De jongeman had vernomen dat hem een winkelverbod zou worden uitgereikt en was het daar mee oneens. Hierop kwam hij met 2 vrienden in de winkel, bedreigde het personeel en vernielde een groot aantal goederen. De jongen werd aangehouden voor vernieling en bedreiging en ingesloten voor verder onderzoek. Uiteraard ontving hij ook het winkelverbod.
Winkeliers zijn gerechtigd een klant een winkelverbod uit te reiken, naar aanleiding van bijvoorbeeld winkeldiefstal, maar ook voor het veroorzaken van overlast, in welke vorm dan ook. Indien men zich niet houdt aan het winkelverbod, pleegt men huisvredebreuk, waarop men direct kan worden aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *