Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie heeft vrijdagavond 18 juli 2014 rond 19.15 uur een 16-jarige jongen uit Helmond aangehouden in de buurt van zijn woning.
Eerder op de dag was er een conflict geweest tussen een 58-jarige buurtgenoot en de familie van de verdachte. Deze laatste kwam later op de avond verhaal halen bij de woning van de 58-jarige man. Daarbij zou hij hem geslagen en bedreigd hebben. De gealarmeerde politie kon hem even later aanhouden. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

2 reacties:

Naar een echt strafkamp sturen

Beantwoorden

Kusje erop? Nee, een goede straf om het hem af te leren! Het is ondertussen best bekend dat er hier véél te lage straffen worden uitgedeeld. En wat kan het zo’n snotneus schelen, die waarschijnlijk toch niets van zijn leven heeft gebakken!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *